Weightweenies website update, Febuary 2018

News, announcements and discussions about Weight Weenies. (members, please do not start topics in here.)
Post Reply
User avatar
MayhemSWE
Posts: 578
Joined: Thu Mar 12, 2015 12:44 pm
Location: Stockholm, Sweden

by MayhemSWE

nmx wrote:
Thu Feb 27, 2020 9:49 am
MayhemSWE wrote:
Wed Feb 26, 2020 12:56 pm
Also, when doing searches (such as the "New Posts" link which I use for my direct bookmark to this forum) the results no longer shows which section of the forum each thread is in.
Please re-check now.
nmx wrote:
Thu Feb 27, 2020 9:56 am
MayhemSWE wrote:
Tue Feb 25, 2020 1:13 pm
Please don't forget to restore the mod that makes the all links to threads from the forum index by default take you to the last unread post (the same as if you click the icon to the left of the thread title). That made the forum so much quicker and easier to navigate if you ask me!
Please re-check if all fine now. I did forget to restore this, thx for the hint.
All good now!

by Weenie


User avatar
nmx
Posts: 376
Joined: Wed Jul 04, 2012 4:48 pm

by nmx

Klaster_1 wrote:
Thu Feb 27, 2020 10:02 am
@nmx don't you think emoji substitution has served it's purpose and should go? It's full of bugs, vast majority of browsers renders those fine and receive timely updates, unlike whatever is used right now. If anyone would like to see regular font-based emoji instead of SVG images, here's a userscript.

Also, @ mentions would be very nice to see.
Would you have plugin recommendations for both?

User avatar
Klaster_1
Posts: 1055
Joined: Mon Aug 15, 2016 10:25 am
Location: Russia, Saint Petersburg

by Klaster_1

nmx wrote:
Thu Feb 27, 2020 12:40 pm
Would you have plugin recommendations for both?
Not sure how it's done now, but for emoji, I suspect a plugin does the substitution, so look into disabling it. You don't need any code to display emoji. As for mentions, this extension looks promising.

User avatar
kidrob
Posts: 294
Joined: Mon Apr 10, 2017 9:06 am
Location: Belgium

by kidrob

Has this been resolved yet? I am still (?) seeing these horrendous huge smileys :/
smiley.jpg

User avatar
Klaster_1
Posts: 1055
Joined: Mon Aug 15, 2016 10:25 am
Location: Russia, Saint Petersburg

by Klaster_1

kidrob wrote:
Fri Apr 17, 2020 11:21 am
Has this been resolved yet? I am still (?) seeing these horrendous huge smileys :/
smiley.jpg
You can give my userjs a go. Use Tampermonkey for Chrome or Greasemonkey for Firefox to install.

User avatar
kidrob
Posts: 294
Joined: Mon Apr 10, 2017 9:06 am
Location: Belgium

by kidrob

hmm ok, thanks. In the end, for all users, I suppose solving it on website/"global" level would be the better solution ofc :roll:

User avatar
Klaster_1
Posts: 1055
Joined: Mon Aug 15, 2016 10:25 am
Location: Russia, Saint Petersburg

by Klaster_1

kidrob wrote:
Fri Apr 17, 2020 11:26 am
hmm ok, thanks. In the end, for all users, I suppose solving it on website/"global" level would be the better solution ofc :roll:
Absolutely, I already pointed the issue to @nmx several months ago, but nothing changed since then.

User avatar
nmx
Posts: 376
Joined: Wed Jul 04, 2012 4:48 pm

by nmx

Klaster_1 wrote:
Fri Apr 17, 2020 11:45 am
kidrob wrote:
Fri Apr 17, 2020 11:26 am
hmm ok, thanks. In the end, for all users, I suppose solving it on website/"global" level would be the better solution ofc :roll:
Absolutely, I already pointed the issue to @nmx several months ago, but nothing changed since then.
Do I understand you correctly that turning off the "allow smilies" setting at phpbb administration would do the job so that browser can convert smilies by their own?

User avatar
Klaster_1
Posts: 1055
Joined: Mon Aug 15, 2016 10:25 am
Location: Russia, Saint Petersburg

by Klaster_1

nmx wrote:
Tue Apr 21, 2020 8:08 am
Do I understand you correct that turning off the "allow smilies" setting at phpbb administration would do the job so that browser can convert smilies by their own?
No idea 🤷‍♂️, I have no experience administering a phpBB instance. You can try that in dev or staging environments, if you have those. There's no need to convert unicode emoji at all, but bbcode smileys would still require substitution. This comment has "disable smilies" on and the "shrug" looks OK without my userscript.

User avatar
nmx
Posts: 376
Joined: Wed Jul 04, 2012 4:48 pm

by nmx

kidrob wrote:
Fri Apr 17, 2020 11:21 am
Has this been resolved yet? I am still (?) seeing these horrendous huge smileys :/
smiley.jpg
Issue fixed

User avatar
Klaster_1
Posts: 1055
Joined: Mon Aug 15, 2016 10:25 am
Location: Russia, Saint Petersburg

by Klaster_1

nmx wrote:
Sat Apr 25, 2020 7:34 am
Issue fixed
🎉

bilwit
Posts: 1419
Joined: Sun Apr 03, 2016 5:49 am
Location: Seattle, WA

by bilwit

plz add a spoiler tag plugin to help better organize posts/threads (can help minimize content like updating bike posts and wrapping old content in spoilers to prevent long and unnecessary parts from being quoted)

https://www.phpbb.com/customise/db/bbcode/new_spoiler

User avatar
nmx
Posts: 376
Joined: Wed Jul 04, 2012 4:48 pm

by nmx

Klaster_1 wrote:
Tue Apr 21, 2020 8:49 am
nmx wrote:
Tue Apr 21, 2020 8:08 am
Do I understand you correct that turning off the "allow smilies" setting at phpbb administration would do the job so that browser can convert smilies by their own?
No idea 🤷‍♂️, I have no experience administering a phpBB instance. You can try that in dev or staging environments, if you have those. There's no need to convert unicode emoji at all, but bbcode smileys would still require substitution. This comment has "disable smilies" on and the "shrug" looks OK without my userscript.
Your JS script is now added to the site and the phpBB emoji substitution therefore disabled.

matioli
Posts: 49
Joined: Fri May 15, 2020 9:23 am

by matioli

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Colnago C59

by Weenie


User avatar
Dan Gerous
Posts: 1922
Joined: Sun Aug 12, 2007 6:28 pm

by Dan Gerous

Not sure if it's the right place to post this, but in the last few weeks, I get force-logged off probably every 5 minutes or so, I always have to log in again, sometimes it happens while I am typing so when I click Submit, it just hangs and I lose what I just wrote... a bit annoying so I use the forums less and less.

Post Reply