Weight Weenies
* FAQ    * Search    * Trending Topics
* Login   * Register
HOME Listings Blog NEW Galleries NEW FAQ Contact About
It is currently Fri Apr 29, 2016 7:09 pm

All times are UTC+01:00





Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat May 04, 2013 5:42 pm 
Offline

Joined: Mon Dec 12, 2011 2:27 pm
Posts: 66
Hello

I'm lately (having raced the shoes for a month or so) expericing issues with my Sidi Wire with direct speedplay mount.

The problem is, that the clamp is pushing towards the hell, when i'm riding - making me have to stretch my legs more. What could the problem be? When i have ridden the shoes they will have pushed them selves as far down as possible?

Any one with similar problems, and a solution?


Top
   
PostPosted: Sat May 04, 2013 8:17 pm 
Offline

Joined: Mon Dec 12, 2011 2:27 pm
Posts: 66
Sorry, of course i meant cleat. Not clamp.

Excuse me for me danglish...


Top
   
PostPosted: Sat May 04, 2013 9:23 pm 
Offline

Joined: Sat Feb 18, 2012 11:49 pm
Posts: 846
Location: Netherlands
well, if the cleat is moving, it micht be that the bolts are not properly tighten, so you should tighten then harder, or use some kind of anti-slide material in between cleat and shoe, like carbon grease or sanding paper, or much better, a very thin layer of rubber, like for instace a piece of an old tube, a very thin and light one, so the layer will be even thinner. Then tighten the bolts properly.

_________________
Happy Trails !!!


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot], Google [Bot], tomyboy123 and 21 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited