Weight Weenies
* FAQ    * Search    * Trending Topics
* Login   * Register
HOME Listings Blog NEW Galleries NEW FAQ Contact About
It is currently Mon Jun 27, 2016 10:56 am
Recently the board software has been updated and there are some known bugs/failures:
- Avatars are currently not being displayed ✔ FIXED
- Tapatalk connection is currently broken ✔ FIXED
- Avatars cannot be uploaded ✔ FIXED

Please note that we will soon do some changes in WW board template design in case to get a fully mobile/desktop responsiveness board!
If you find more errors please post it here: http://weightweenies.starbike.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=139062


All times are UTC+01:00





Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Wired SRM Tarmac SL4
PostPosted: Wed Jun 20, 2012 4:23 pm 
Offline

Joined: Fri Feb 12, 2010 4:26 am
Posts: 628
Anybody have any experience with a wired cannondale SRM install on an SL4 SWorks Tarmac? I'm thinking about picking one up and was curious as to whether there was anything special I needed spindle-wise for the install.


Top
   
 Post subject: Re: Wired SRM Tarmac SL4
PostPosted: Wed Jun 20, 2012 4:55 pm 
Offline

Joined: Sat Dec 13, 2008 4:31 am
Posts: 346
Location: LOS ANGELES
I'm currently running a wireless Hollowgram SRM on my SL4, and you'll need the special SRM spindle, which is a tad longer to compensate for the SRM spider.

_________________
http://weightweenies.starbike.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=132557


Top
   
 Post subject: Re: Wired SRM Tarmac SL4
PostPosted: Wed Jun 20, 2012 6:51 pm 
Offline

Joined: Mon Apr 27, 2009 11:06 pm
Posts: 86
Location: SF Bay Area
You may need extra room on the drive side to fit the SRM electronics. There is a two stage solution to this problem. The SRM specific spindle moves the setup ~1mm to the right and the SRM specific dust shield moves the setup another ~1mm to the right. You can use either or both, depending on your frame's clearance needs.

If you already have a "normal" spindle and need just 1mm of space, get the dust shield as it's only $15. If you don't have a spindle yet, get the SRM version as buying the normal spindle and then discovering you need more room would be expensive.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

   Similar Topics   Author   Replies   Views   Last post 
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies. The new di2 Groupset - Wired or Wireless?

in Road

basenji29

14

1409

Mon Mar 07, 2016 7:20 pm

coloclimber View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Sworks Tarmac SL4 & Di2

in Road

crashoveroid

4

479

Thu Jan 28, 2016 6:28 am

climber8 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Attachment(s) Specialized Tarmac Di2 What to replace?

[ Go to page: 1 2 ]

in Road

sythe

16

966

Thu Mar 31, 2016 2:44 pm

Timmy269 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Tarmac & Venge Owners

[ Go to page: 1 2 ]

in Road

mvcap

16

1637

Wed May 04, 2016 2:35 am

mvcap View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Sworks Tarmac 2016

in Road

Timmy269

3

1391

Thu Oct 01, 2015 5:09 am

rcb78 View the latest post


All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], phallenthoul, raven14, Shmitt, steventran and 32 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited