Weight Weenies
* FAQ    * Search    * Trending Topics
* Login   * Register
HOME Listings Blog NEW Galleries NEW FAQ Contact About
It is currently Wed Aug 31, 2016 4:06 pm
Recently the board software has been updated and there are some known bugs/failures:
- Avatars are currently not being displayed ✔ FIXED
- Tapatalk connection is currently broken ✔ FIXED
- Avatars cannot be uploaded ✔ FIXED

Please note that we will soon do some changes in WW board template design in case to get a fully mobile/desktop responsiveness board!
If you find more errors please post it here: http://weightweenies.starbike.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=139062


All times are UTC+01:00





Post new topic  Reply to topic  [ 260 posts ]  Go to page Previous 114 15 16 17 18
Author Message
PostPosted: Tue Mar 08, 2011 6:08 pm 
Offline

Joined: Mon Sep 07, 2009 11:33 am
Posts: 12
Whats wrong with my Garmin. Its shows wrong training time when I upload my .fit file with Deviceagent to WKO+ ? I have firmware 2.60 and WKO+ shows all time spent training with stops . What I must do ?


Top
   
PostPosted: Wed Mar 16, 2011 5:22 pm 
Offline

Joined: Fri Aug 07, 2009 3:35 am
Posts: 18
Has anyone had an issue with being able to pick up speed (GPS, not wheel sensor), but distance at the start of ride? After turning it on and giving it ample time to locate satellites, I start rolling and am able to immediately register speed. Distance then takes a few minutes before it starts accumulating and I loose some of the distance traveled during the delay. It is a problem that developed a couple of weeks ago after using it without any issues for a year. I thought it may be related to a firmware problem and Garmin customer service said it may be corrupted, but after reinstalling it twice, it still occurs. Any ideas?


Top
   
PostPosted: Fri May 25, 2012 12:17 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Nov 07, 2008 1:54 pm
Posts: 440
Location: Northern Italy close to Gavia and Mortirolo
updating the fw from 2.80 to 3.00
something went wrong
now I've a "missing software" message and it can start only with a hard reset and after a long beep that's the message :(
anyone can help?

_________________
website: http://massarob.info
Strava http://app.strava.com/athletes/4071


Top
   
PostPosted: Fri May 25, 2012 5:55 am 
Offline

Joined: Sat Jan 17, 2009 8:52 pm
Posts: 32
Location: Finland
Rob81 wrote:
updating the fw from 2.80 to 3.00
something went wrong
now I've a "missing software" message and it can start only with a hard reset and after a long beep that's the message :(
anyone can help?


Same problem here, need help!


Top
   
PostPosted: Fri May 25, 2012 7:43 am 
Offline

Joined: Sat Oct 23, 2010 9:36 am
Posts: 375
Location: Eastern Coast of the Baltic Sea
Looks like I was lucky that Garmin Connect actually did not offer to upgrade mine from 2.80 to 3.00 last night...

Edit: needed to update manually, currently up and running with the new firmware fine.

As for the other woes, comment #12 pretty much sums it all up, probably helps the 2 unlucky guys above as well:
http://www.dcrainmaker.com/2012/05/garm ... -adds.html


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 260 posts ]  Go to page Previous 114 15 16 17 18

   Similar Topics   Author   Replies   Views   Last post 
There are no new unread posts for this topic. Garmin Edge 820 Discussion Thread

[ Go to page: 1 2 3 4 5 ]

in Cycle Chat

EvilEuro

72

5410

Fri Aug 26, 2016 7:32 pm

Delorre View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Anyone using the Garmin Edge 25?

in Cycle Chat

burglarboycie

11

747

Fri Mar 11, 2016 11:16 pm

Devon View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Garmin Edge 510

in For sale - Pictures are mandatory 22-3-13

KWalker

0

331

Sun May 22, 2016 9:42 pm

KWalker View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Garmin Edge Mount

in Cycle Chat

addictR1

4

357

Mon Jun 27, 2016 2:09 pm

WheresWaldo View the latest post

There are no new unread posts for this topic. where to buy garmin edge 520 lcd online?

in Road

addict

11

544

Thu Aug 11, 2016 9:27 am

addict View the latest post


All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited