Di2 Junction A box mounting options

Discuss light weight issues concerning road bikes & parts.
Post Reply
prebsy
Posts: 761
Joined: Tue Oct 23, 2012 10:52 pm
Location: PHL

by prebsy

Has anyone found that the wires coming out of the Junction A box interfere with the housing running to the front brake? I've had to kick my box around to the side of the stem but it looks like booty. Has anyone come up with a more elegant solution?

morrisond
Posts: 756
Joined: Thu Mar 25, 2004 8:34 pm

by morrisond

If your using a bike computer that uses a front mount - zip tie it to the bottom of the mount -it looks a lot cleaner

by Weenie


xnavalav8r
Posts: 2643
Joined: Mon Jan 21, 2008 12:09 pm

by xnavalav8r

Solution on my bike.

Image

prebsy
Posts: 761
Joined: Tue Oct 23, 2012 10:52 pm
Location: PHL

by prebsy

Sorry, to clarify I've got the new 5 port box with the rubber strap. I'm running a bar with internal cable routing and it puts the housing right into the cable entry point.

JamieL
Posts: 381
Joined: Tue Jun 21, 2011 1:05 pm

by JamieL

Hey, snap!

Image

Post Reply
  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post