HOT: Active* forum members generally gain 5% discount at starbike.com store!
Weight Weenies
* FAQ    * Search    * Trending Topics
* Login   * Register
HOME Listings Articles FAQ Contact About




Post new topic Reply to topic  [ 260 posts ] 
Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18
Author Message
PostPosted: Tue Mar 08, 2011 6:08 pm 
Offline

Joined: Mon Sep 07, 2009 11:33 am
Posts: 12
Whats wrong with my Garmin. Its shows wrong training time when I upload my .fit file with Deviceagent to WKO+ ? I have firmware 2.60 and WKO+ shows all time spent training with stops . What I must do ?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Mar 16, 2011 5:22 pm 
Offline

Joined: Fri Aug 07, 2009 3:35 am
Posts: 18
Has anyone had an issue with being able to pick up speed (GPS, not wheel sensor), but distance at the start of ride? After turning it on and giving it ample time to locate satellites, I start rolling and am able to immediately register speed. Distance then takes a few minutes before it starts accumulating and I loose some of the distance traveled during the delay. It is a problem that developed a couple of weeks ago after using it without any issues for a year. I thought it may be related to a firmware problem and Garmin customer service said it may be corrupted, but after reinstalling it twice, it still occurs. Any ideas?


Top
 Profile  
 
Posted: Wed Mar 16, 2011 5:22 pm 


Top
  
 
PostPosted: Fri May 25, 2012 12:17 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Nov 07, 2008 1:54 pm
Posts: 343
Location: Northern Italy close to Gavia and Mortirolo
updating the fw from 2.80 to 3.00
something went wrong
now I've a "missing software" message and it can start only with a hard reset and after a long beep that's the message :(
anyone can help?

_________________
website: http://massarob.info
Strava http://app.strava.com/athletes/4071
VVSCORE(nov13) 99.36 | KOMs 458 | DST ytd 13343Km | Ascent ytd 240905m


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri May 25, 2012 5:55 am 
Offline

Joined: Sat Jan 17, 2009 8:52 pm
Posts: 30
Location: Finland
Rob81 wrote:
updating the fw from 2.80 to 3.00
something went wrong
now I've a "missing software" message and it can start only with a hard reset and after a long beep that's the message :(
anyone can help?


Same problem here, need help!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri May 25, 2012 7:43 am 
Offline

Joined: Sat Oct 23, 2010 9:36 am
Posts: 159
Location: Eastern Coast of the Baltic Sea
Looks like I was lucky that Garmin Connect actually did not offer to upgrade mine from 2.80 to 3.00 last night...

Edit: needed to update manually, currently up and running with the new firmware fine.

As for the other woes, comment #12 pretty much sums it all up, probably helps the 2 unlucky guys above as well:
http://www.dcrainmaker.com/2012/05/garm ... -adds.html


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 260 posts ] 
Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

   Similar Topics   Author   Replies   Views   Last post 
There are no new unread posts for this topic. New Garmin Edge 1000

[ Go to page: 1, 2, 3, 4, 5 ]

in Road

Tillquist

73

4958

Thu Apr 17, 2014 9:45 am

dogma85 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Giant Ridesense and Garmin edge 500

in Cycle Chat

climbwalz

3

745

Thu Oct 31, 2013 1:27 am

rijndael View the latest post

There are no new unread posts for this topic. FS: New Garmin Edge 510 $300 shipped in US *SOLD*

in For sale - Pictures are mandatory 22-3-13

G60

0

154

Sat Feb 08, 2014 9:39 am

G60 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Good alternative to Garmin Edge 810?

[ Go to page: 1 ... 7, 8, 9 ]

in Road

kojtl1000

127

5323

Fri Nov 01, 2013 11:56 pm

CerveloBert View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Garmin Edge 500 fault mounting

in Cycle Chat

WasFab

14

942

Wed Jul 03, 2013 6:59 am

WasFab View the latest post


It is currently Fri Apr 18, 2014 7:32 pm

All times are UTC + 1 hour




Advertising   –  FAQ   –  Contact   –  Convert   –  About

© Weight Weenies 2000-2013
hosted by starbike.com


How to get rid of these ads? Just register!


Powered by phpBB