HOT: Active* forum members generally gain 5% discount at starbike.com store!
Weight Weenies
* FAQ    * Search    * Trending Topics
* Login   * Register
HOME Listings Blog NEW Articles FAQ Contact About




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri May 30, 2014 7:52 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Nov 07, 2010 9:14 pm
Posts: 2021
Not sure if this is being experienced by anyone else, but everytime I open up WW in Internet Explorer these days, I will eventually (after quite a long time) get the message: "Starbike.com not responding". A message saying Recover Webpage will usually set things straight, but it's quite annoying and has been going on for some time now. It does this on two different computers. It does not do this using Google Chrome, but I prefer the way it looks in IE.

Anyone else experiencing this? And sorry if I'm posting this in the wrong place, but I didn't see a more appropriate place to post.

Thanks in advance,
Cal

_________________
My Colnago C59
My Special Colnago EPQ
Trek Emonda SL


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri May 30, 2014 8:13 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Mar 16, 2014 3:43 pm
Posts: 142
Same here on: Dutch IE 10 - Win 7 x64 Ultimate


Top
 Profile  
 
Posted: Fri May 30, 2014 8:13 pm 


Top
  
 
PostPosted: Fri May 30, 2014 8:17 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Nov 07, 2010 9:14 pm
Posts: 2021
IE 11 here - Windows 7, 64bit Ultimate

_________________
My Colnago C59
My Special Colnago EPQ
Trek Emonda SL


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri May 30, 2014 8:56 pm 
Offline

Joined: Mon Jan 21, 2008 12:09 pm
Posts: 2638
same problem here. I had to delete it from my history and favorites then start fresh. But it doesn't work if I try to enter the site from "history."


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat May 31, 2014 12:29 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Nov 07, 2010 9:14 pm
Posts: 2021
Deleting History, cookies, temp files, cleaning registry... all that still hasn't worked for me. And it's specific to just this one site. Everything else seems to work fine. Annoying... sometimes when it's "not responding" I have to start Task Manager and force a shutdown of Internet Explorer.

_________________
My Colnago C59
My Special Colnago EPQ
Trek Emonda SL


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat May 31, 2014 2:09 am 
Offline

Joined: Thu Dec 05, 2013 3:37 am
Posts: 159
The solution: Chrome

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk


Top
 Profile  
 
Posted: Sat May 31, 2014 2:09 am 


Top
  
 
PostPosted: Sat May 31, 2014 2:17 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Mar 16, 2014 3:43 pm
Posts: 142
vdrey wrote:
The solution: Chrome

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk


Right . . .
Maybe you can find a solution for the tapatalk spam in your posts :wink:


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

   Similar Topics   Author   Replies   Views   Last post 
There are no new unread posts for this topic. pemanently banned for SPAM message

[ Go to page: 1, 2, 3, 4 ]

in Weight Weenies

Frankie - B

50

3523

Thu Apr 09, 2015 6:32 am

Frankie - B View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Puchasing from Starbike in US

[ Go to page: 1, 2 ]

in Cycle Chat

audiojan

17

601

Tue Aug 18, 2015 11:17 pm

chrisMTB View the latest post

There are no new unread posts for this topic. STARBIKE forum supporter

in Cycle Chat

airsky

0

211

Wed Apr 15, 2015 1:44 pm

airsky View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Starbike discount post rule

in Weight Weenies

sawyer

2

384

Wed Jun 03, 2015 2:07 am

beanbiken View the latest post


It is currently Thu Aug 27, 2015 8:35 pm

All times are UTC + 1 hour




Advertising   –  FAQ   –  Contact   –  Convert   –  About

© Weight Weenies 2000-2013
hosted by starbike.com


How to get rid of these ads? Just register!


Powered by phpBB