Weight Weenies
* FAQ    * Search    * Trending Topics
* Login   * Register
HOME Listings Blog NEW Galleries NEW FAQ Contact About
It is currently Tue Jun 28, 2016 4:35 pm
Recently the board software has been updated and there are some known bugs/failures:
- Avatars are currently not being displayed ✔ FIXED
- Tapatalk connection is currently broken ✔ FIXED
- Avatars cannot be uploaded ✔ FIXED

Please note that we will soon do some changes in WW board template design in case to get a fully mobile/desktop responsiveness board!
If you find more errors please post it here: http://weightweenies.starbike.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=139062


All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 15 posts ] 
Author Message
 Post subject: Login Problems
PostPosted: Wed May 08, 2013 11:03 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Jul 04, 2012 4:48 pm
Posts: 246
Hey Weightweenies,

we recently had to do some cookie adjustments which are quite essential for prospective developments. Many users wrote us, that they had problems while logging in.

If you have problems too, please try deleting your browser cookies (if you want to keep your other cookies, please just delete these from "starbike.com" domain). :smartass:

Greez,
Chris

_________________
www.starbike.com


Top
   
 Post subject: Re: Login Problems
PostPosted: Fri May 10, 2013 7:02 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Sep 26, 2007 1:57 pm
Posts: 7891
Location: San Francisco, CA
Thanks -- that explains my problem (able to log in from Explorer @ work, which I never use except when necessary, but not from Chrome or Safari, which I have used on the forum before).

_________________
http://djconnel.blogspot.com/
Fuji SL/1


Top
   
 Post subject: Re: Login Problems
PostPosted: Fri May 10, 2013 8:09 pm 
Offline

Joined: Thu Oct 23, 2003 5:18 pm
Posts: 741
Location: Austin
not sure if you guys care but seems i have to clear cookies for starbike.com every time I return to the site.

OS X 10.6.8 & Safari 5.1.8 as well as Firefox 12.0

_________________
www.crumptoncycles.com


Top
   
 Post subject: Re: Login Problems
PostPosted: Fri May 10, 2013 8:18 pm 
Offline

Joined: Thu Oct 23, 2003 5:18 pm
Posts: 741
Location: Austin
Now seems getting knocked off and having to clear cookies just while browsing.

_________________
www.crumptoncycles.com


Top
   
 Post subject: Re: Login Problems
PostPosted: Sat May 11, 2013 10:36 am 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Sat Jun 19, 2004 11:08 am
Posts: 6721
Location: Urbana, Illinois
Nick, I use Mountain Lion and Safari and no issues. Could it be some setting you have?

_________________
RESIDENT GRUMPY OLD MAN.


Top
   
 Post subject: Re: Login Problems
PostPosted: Sat May 11, 2013 11:29 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Sep 26, 2007 1:57 pm
Posts: 7891
Location: San Francisco, CA
Still unable to login with Chrome, but just logged in with Safari, in both cases after clearing cookies.

_________________
http://djconnel.blogspot.com/
Fuji SL/1


Top
   
 Post subject: Re: Login Problems
PostPosted: Sun May 12, 2013 6:46 am 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Fri Dec 10, 2004 10:22 am
Posts: 3957
Location: Lima, Peru and occasionally in the Washington DC area.
Weird. Using Chrome now. Following clearing of cookies, no issues.

_________________
Road bike: Cervelo R3, Campagnolo Chorus/Record mix...
Supercommuter: Jamis Renegade...pastatrails.blogspot.com
And you can call me Macktastik Honey Pete Kicks, thank you.


Top
   
 Post subject: Re: Login Problems
PostPosted: Tue May 14, 2013 10:39 am 
Offline

Joined: Thu Jan 13, 2011 4:04 pm
Posts: 514
Location: Sunny UK
I had this when using Internet Explorer 8.

The cookie history for favourites needs to be deleted if like me, you have WW in favourtites.

- select Safety drop down menu tab
- select Delete Browsing
- ensure check box for Preserve Favourites website data is unchecked
- select [delete] button


Top
   
 Post subject: Re: Login Problems
PostPosted: Wed May 15, 2013 3:30 pm 
Offline

Joined: Tue Sep 11, 2012 6:07 pm
Posts: 1051
Location: The Lone Star State
02GF74 wrote:
The cookie history for favourites needs to be deleted if like me, you have WW in favourtites.


That was the key for me! Thanks for the help!

_________________
Trek Crockett, Madone, Superfly, SpeedConcept & Cobia


Top
   
 Post subject: Re: Login Problems
PostPosted: Mon May 20, 2013 4:20 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Sep 26, 2007 1:57 pm
Posts: 7891
Location: San Francisco, CA
I am unable to log in Chrome either work or home. Perhaps one corrupts the other. In any case, I get popped immediately from Chrome. I've cleared cookies on both. I'm on Explorer, which I detest, to post this.

_________________
http://djconnel.blogspot.com/
Fuji SL/1


Top
   
 Post subject: Login Problems
PostPosted: Mon May 20, 2013 5:01 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Dec 30, 2005 3:33 pm
Posts: 1523
Powerful Pete wrote:
Weird. Using Chrome now. Following clearing of cookies, no issues.


Have do you clearing cookies from iPhone and iPad ?


Top
   
 Post subject: Re: Login Problems
PostPosted: Thu May 30, 2013 7:19 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Sep 26, 2007 1:57 pm
Posts: 7891
Location: San Francisco, CA
Okay -- I think I resolved Chromium issue. I now cleared cookies "to the beginning of time" instead of the default, which is only recent cookies. I'm posting this from Chromium.

_________________
http://djconnel.blogspot.com/
Fuji SL/1


Top
   
 Post subject: Re: Login Problems
PostPosted: Thu May 30, 2013 10:19 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Apr 25, 2007 10:23 am
Posts: 1011
Location: Pack filler
Morten-
For iPhone (presume it's the same for iPad)...
Settings on main window.
Scroll until you see safari. Select it.
You will then see clear history and cache.
Clear both.

This worked for me

_________________
Official cafe stop tester


Top
   
 Post subject: Re: Login Problems
PostPosted: Thu May 30, 2013 11:46 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Dec 30, 2005 3:33 pm
Posts: 1523
jekyll man wrote:
Morten-
For iPhone (presume it's the same for iPad)...
Settings on main window.
Scroll until you see safari. Select it.
You will then see clear history and cache.
Clear both.

This worked for me


Thanks :thumbup:


Top
   
 Post subject: Re: Login Problems
PostPosted: Thu Mar 06, 2014 10:34 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jul 23, 2004 8:24 pm
Posts: 1805
Location: Houston, Texas
Bring this back to the top for Google Chrome as the site would allow me to login but would not 'retain' the login once the auto refresh returned to the forums. Clearing all the *.starbike cookies appears to have resolved the issue.

_________________
Michael - The Anaerobic Threshold is neither...


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 15 posts ] 

   Similar Topics   Author   Replies   Views   Last post 
There are no new unread posts for this topic. Garmin problems

in Cycle Chat

Wonderman

10

899

Wed Sep 23, 2015 12:38 pm

bomber View the latest post

There are no new unread posts for this topic. NBC Sports TdF live stream problems

in Cycle Chat

kbbpll

9

472

Mon Jul 13, 2015 5:35 am

kbbpll View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Felt AR1 Seat post problems

in Road

racersir

6

285

Sun Apr 10, 2016 1:57 pm

superdx View the latest post

There are no new unread posts for this topic. sram etap pairing problems

in Road

rookie1977

1

341

Thu May 05, 2016 7:46 am

rookie1977 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Focus Bikes warranty problems!

[ Go to page: 1 2 3 4 ]

in Road

UncleJohn

46

1733

Thu Oct 29, 2015 1:29 pm

UncleJohn View the latest post


All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited