Weight Weenies
* FAQ    * Search    * Trending Topics
* Login   * Register
HOME Listings Blog NEW Galleries NEW FAQ Contact About Impressum
It is currently Tue Feb 21, 2017 8:29 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri May 30, 2014 7:52 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Nov 07, 2010 9:14 pm
Posts: 3932
Not sure if this is being experienced by anyone else, but everytime I open up WW in Internet Explorer these days, I will eventually (after quite a long time) get the message: "Starbike.com not responding". A message saying Recover Webpage will usually set things straight, but it's quite annoying and has been going on for some time now. It does this on two different computers. It does not do this using Google Chrome, but I prefer the way it looks in IE.

Anyone else experiencing this? And sorry if I'm posting this in the wrong place, but I didn't see a more appropriate place to post.

Thanks in advance,
Cal

_________________
Colnago C60 - PR99
C59 Five Years Later
My Special Colnago EPQ
Trek Emonda SL Campagnolo SR


Top
   
PostPosted: Fri May 30, 2014 8:13 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Mar 16, 2014 3:43 pm
Posts: 671
Same here on: Dutch IE 10 - Win 7 x64 Ultimate


Top
   
Posted: Fri May 30, 2014 8:13 pm 


Top
   
 
PostPosted: Fri May 30, 2014 8:17 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Nov 07, 2010 9:14 pm
Posts: 3932
IE 11 here - Windows 7, 64bit Ultimate

_________________
Colnago C60 - PR99
C59 Five Years Later
My Special Colnago EPQ
Trek Emonda SL Campagnolo SR


Top
   
PostPosted: Fri May 30, 2014 8:56 pm 
Offline

Joined: Mon Jan 21, 2008 12:09 pm
Posts: 2643
same problem here. I had to delete it from my history and favorites then start fresh. But it doesn't work if I try to enter the site from "history."


Top
   
PostPosted: Sat May 31, 2014 12:29 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Nov 07, 2010 9:14 pm
Posts: 3932
Deleting History, cookies, temp files, cleaning registry... all that still hasn't worked for me. And it's specific to just this one site. Everything else seems to work fine. Annoying... sometimes when it's "not responding" I have to start Task Manager and force a shutdown of Internet Explorer.

_________________
Colnago C60 - PR99
C59 Five Years Later
My Special Colnago EPQ
Trek Emonda SL Campagnolo SR


Top
   
PostPosted: Sat May 31, 2014 2:09 am 
Offline

Joined: Thu Dec 05, 2013 3:37 am
Posts: 159
The solution: Chrome

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk


Top
   
PostPosted: Sat May 31, 2014 2:17 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Mar 16, 2014 3:43 pm
Posts: 671
vdrey wrote:
The solution: Chrome

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk


Right . . .
Maybe you can find a solution for the tapatalk spam in your posts :wink:


Top
   
Posted: Sat May 31, 2014 2:17 am 


Top
   
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 

   Similar Topics   Author   Replies   Views   Last post 
There are no new unread posts for this topic. Starbike discount

[ Go to page: 1 2 3 ]

in Cycle Chat

gerryc89

36

2525

Sat Feb 11, 2017 7:20 am

habitat View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Starbike appreciation thread

[ Go to page: 1 2 ]

in Weight Weenies

spookyload

19

3371

Wed Jan 11, 2017 10:42 am

spookyload View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Issues with Starbike.com - no communication

[ Go to page: 1 2 ]

in Cycle Chat

RidNoah

24

2799

Sat Dec 17, 2016 11:01 pm

schmolke View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Weightweenie discount for starbike still going?

in Cycle Chat

Shrike

0

43

Tue Feb 21, 2017 4:21 pm

Shrike View the latest post


All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited