Weight Weenies
* FAQ    * Search    * Trending Topics
* Login   * Register
HOME Listings Blog NEW Galleries NEW FAQ Contact About
It is currently Sat Apr 30, 2016 2:30 am

All times are UTC+01:00





Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Feb 11, 2014 2:22 am 
Offline

Joined: Sat Jan 21, 2012 5:28 am
Posts: 216
I removed my crank and noticed gulling on the non-drive side of the spindle. I'm wondering if anyone with this combo or anyone who has seen this before, knows why its happened? The drive side is unaffected.
Should I just reinstall and forget about it?
Image
Untitled by Harleyhoracio, on Flickr


Top
   
PostPosted: Tue Feb 11, 2014 5:07 pm 
Offline

Joined: Tue May 23, 2006 9:39 pm
Posts: 559
when i took mine off (both of them), i did not notice anything like you have pictured. did you try to clean it up? and did you check the bearings race? i have no idea what could have caused that.

_________________
- AX Lightness Vial EVO D + DA9070 + Enve SES 4.5 CK hubs
- Parlee Z5 SLi + DA9070 + Enve 3.4 Tune/Dash hubs
- Parlee ESX + DA9070 + Enve SES 6.7 CK hubs
- Independent Fabrication Ti FLW + Campy SR11 + Enve 3.4 CK hubs


Top
   
PostPosted: Tue Feb 11, 2014 5:25 pm 
Offline

Joined: Sat Jan 21, 2012 5:28 am
Posts: 216
Yes, I tried to clean it off. The area is not smooth, but rough.
The race of the bearing is fine.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], eric, Google [Bot], Google Adsense [Bot], jrmynthn, KarlC, nemeseri, sovereign, Treelegs and 20 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited