Weight Weenies
* FAQ    * Search    * Trending Topics
* Login   * Register
HOME Listings Blog NEW Galleries NEW FAQ Contact About Impressum
It is currently Fri Aug 18, 2017 4:19 am

All times are UTC+01:00





Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri May 16, 2014 2:07 pm 
Offline

Joined: Sat Dec 07, 2013 8:04 am
Posts: 112
So bought the other half an upgrade for her bike. Basically changing over from 6700 to 6870 Di2 (I wanted the 6700 kit to sell an old frame off so seemed like a good idea!)

Given it's a slightly older TCR frame the cables are external. Shifters and derailleurs are 6870, the external kit and Junction A are from the earlier 6770 release side of things.

All plugged in and battery attached... Nada (with the exception of a green light on the Junction A when I plug the battery cable into the junction B.

Any suggestions guys and girls?

Cheers!


Sent from my iPhone using Tapatalk


Top
   
Posted: Fri May 16, 2014 2:07 pm 


Top
   
 
PostPosted: Fri May 16, 2014 3:18 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Sep 17, 2010 4:48 pm
Posts: 232
Have you tried upgrading the firmware?

Not sure that an older junction box will work with the newer kit. Perhaps you should get the 6870 junction box...?


Top
   
PostPosted: Fri May 16, 2014 3:22 pm 
Offline

Joined: Wed Oct 29, 2008 7:55 pm
Posts: 330
It will work with older junction box. You need to make sure that firmware is same in all components ie. you need to plug it in computer.


Top
   
PostPosted: Fri May 16, 2014 5:10 pm 
Offline

Joined: Fri Jun 01, 2012 3:00 pm
Posts: 186
Location: San Sebastian
Update the firmware of external battery mount


Top
   
PostPosted: Fri May 16, 2014 10:00 pm 
Offline

Joined: Sat Dec 07, 2013 8:04 am
Posts: 112
Thanks guys.


Sent from my iPhone using Tapatalk


Top
   
Posted: Fri May 16, 2014 10:00 pm 


Top
   
 
PostPosted: Wed Jun 04, 2014 8:43 pm 
Offline

Joined: Sat Dec 14, 2013 6:53 am
Posts: 36
Just be careful following the instructions: in some systems, drivers may get corrupted if you have the device connected while installing the software


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 

   Similar Topics   Author   Replies   Views   Last post 
There are no new unread posts for this topic. Ultegra 6870 v 8050 - differences

in Road

Timujin

5

902

Fri Aug 04, 2017 10:30 am

ooo View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Bargains/good deals on 6870 or 9070 Di2?

in Road

tk2306

8

1014

Mon Sep 12, 2016 11:45 pm

tk2306 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Ultegra 6870 di2 Rear Shifting Problem

[ Go to page: 1 2 ]

in Road

hlvd

16

1468

Mon Aug 29, 2016 6:34 pm

goodboyr View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Installing a Quark

in Road

Tahevol

3

419

Fri Sep 30, 2016 3:52 pm

moonoi View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Going to have a shot at installing eTap on Rotor cranks - anything to look out for?

in Road

Shrike

3

618

Tue Jan 10, 2017 11:23 am

1415chris View the latest post


All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: jlok, LAN, Matt28NJ, nick312, ohyeah22, SLCBrandon and 29 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited