Weight Weenies
* FAQ    * Search    * Trending Topics
* Login   * Register
HOME Listings Blog NEW Galleries NEW FAQ Contact About
It is currently Sat Apr 30, 2016 8:37 am

All times are UTC+01:00





Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Aug 27, 2013 5:19 am 
Offline

Joined: Sun Jun 27, 2010 8:53 am
Posts: 259
I loved my garmin edge 800 and then was convinced to get the 810 with really the only feature I wanted extra being the LIVE TRACK....

turns out it is awesome! but only worked for a few weeks....

and now with firmware 2.7 its pretty much an 800 unit now!!

GRRRRR

any tips for getting my live track back???


Top
   
PostPosted: Tue Aug 27, 2013 4:25 pm 
Offline

Joined: Tue Sep 11, 2012 6:07 pm
Posts: 1041
Location: The Lone Star State
i would reset the garmin and try it out. I only had a problem with it the first time i used the 810 after the update. since then, no problems.

_________________
Trek Crockett, Madone, Superfly, SpeedConcept & Cobia


Top
   
PostPosted: Tue Aug 27, 2013 5:36 pm 
Offline

Joined: Tue Jan 15, 2013 7:45 pm
Posts: 72
Location: Northern CA USA
After upgrading to firmware 2.7, I had to re-pair the Garmin Edge 810 and the phone. Remove the phone from the Garmin, and remove the Garmin from the phone. Then start over, and pair the two.

_________________
2013 Colnago C59 TSMR
2012 Colnago C59 CSLM


Top
   
PostPosted: Fri Aug 30, 2013 11:52 pm 
Offline

Joined: Sun Jun 10, 2012 1:11 am
Posts: 685
i'm on the FW2.5 and already needed to pair and unpair with my S4. live track issue goes off and on.. it's a known issue on the garmin forum. new FW2.7 doesn't seem to address that. so i'm still sticking with the 2.5 until something better fix comes about.


Top
   
PostPosted: Tue Sep 03, 2013 6:21 pm 
Offline

Joined: Tue Sep 11, 2012 6:07 pm
Posts: 1041
Location: The Lone Star State
I had a problem on my ride yesterday, where I started LiveTrack, and all was well for about 5 minutes, then it stopped working (phone dropped off, per the Garmin, but my iphone still showed the connection to the Garmin as active). I took out my phone, shut down all running apps (including Garmin Connect), then started GC again, and it picked up the device and LiveTrack without interruption. I even checked with my wife, who was able to track my entire ride without problems.

There's definitely a bug, but I think it can be worked around mid-ride. However, I will admit it is very annoying.

_________________
Trek Crockett, Madone, Superfly, SpeedConcept & Cobia


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: fitty4, Google [Bot], Hillsaretheenemy, MSNbot Media, raven14, silverster and 23 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited