Weight Weenies
* FAQ    * Search    * Trending Topics
* Login   * Register
HOME Listings Blog NEW Galleries NEW FAQ Contact About
It is currently Sun May 01, 2016 1:40 am
Recently the board software has been updated and there are some known bugs/failures:
- Avatars are currently not being displayed
- Tapatalk connection is currently broken

Those bugs will be fixed ASAP (next few days) as they are unfortunately more serious than expected.

If you find more errors please post it here: http://weightweenies.starbike.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=139062


All times are UTC+01:00





Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: SL4 NOISE HEADSET-BB ???
PostPosted: Thu Mar 14, 2013 3:09 pm 
Offline

Joined: Fri Aug 20, 2010 8:10 am
Posts: 35
http://www.youtube.com/watch?v=2SGjzANIcBQ

I have exactly the same problem.
Is this happened to someone else?


Top
   
PostPosted: Thu Mar 14, 2013 3:49 pm 
Offline

Joined: Sat Jul 29, 2006 2:36 am
Posts: 1229
Location: UK
Check it isn't the front skewer. Try a different wheel and / or skewer. Could also try a little grease on the dropout.
It's a amazing how sound travels when carbon forks and frames are involved.


Top
   
PostPosted: Thu Mar 14, 2013 3:57 pm 
Offline

Joined: Fri Aug 20, 2010 8:10 am
Posts: 35
Done... the same!


Top
   
PostPosted: Thu Mar 14, 2013 4:03 pm 
Offline

Joined: Fri Aug 20, 2010 8:10 am
Posts: 35
The official dealer told me that the whole system in BB must be reassembled with glue for carbon.
It's an order from Specialized from 2013 and then.

If it remains, they must replace the frame.


Top
   
PostPosted: Wed Apr 03, 2013 2:43 pm 
Offline

Joined: Fri Aug 20, 2010 8:10 am
Posts: 35
There were two things.

The main noise came from the bearings.They didn't make a right circle but they had an oval shape.Guarantee issue.

Secondly, it was the cassette. At Dura ace 7900 11-23, the 17 gear with the 19 were not rivetted well and only at 19 made noise.Guarantee issue too.

Finally, I hear nothing... except the wind :D


Top
   
PostPosted: Wed Apr 03, 2013 11:04 pm 
Offline
Shop Wrench

Joined: Sat Mar 17, 2012 10:54 am
Posts: 20
Location: Oslo, Norway
I have the same problem aswell! I got the SL4 Pro from 2012. I'm pretty shure it's from the headset. Hoping I'll get rid of it soon


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: fezi, Google [Bot], MSNbot Media, simnorm, Yahoo [Bot] and 24 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited