Weight Weenies
* FAQ    * Search    * Trending Topics
* Login   * Register
HOME Listings Blog NEW Galleries NEW FAQ Contact About
It is currently Thu Jun 30, 2016 12:48 am
Recently the board software has been updated and there are some known bugs/failures:
- Avatars are currently not being displayed ✔ FIXED
- Tapatalk connection is currently broken ✔ FIXED
- Avatars cannot be uploaded ✔ FIXED

Please note that we will soon do some changes in WW board template design in case to get a fully mobile/desktop responsiveness board!
If you find more errors please post it here: http://weightweenies.starbike.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=139062


All times are UTC+01:00





Post new topic  Reply to topic  [ 17 posts ]  Go to page Previous 1 2
Author Message
PostPosted: Mon Oct 22, 2012 6:50 pm 
Offline

Joined: Mon Oct 10, 2005 1:19 am
Posts: 234
Location: Central PA
I had something very similar happen to me with my '11 Red rear der after I set up new cables. My LBS recommended a 1mm cassette spacer and that solved my issues.

Here's what they used. http://www.universalcycles.com/shopping/product_details.php?id=44100&category=503 (I think it was the 10 Spd Low spacer, IIRC)

Good luck and hope you get it sorted soon!

-efwd


Top
   
PostPosted: Mon Oct 29, 2012 6:05 pm 
Offline

Joined: Thu May 25, 2006 8:20 am
Posts: 243
Location: Zolder, Belgium.
Tried everything except the spacer between the derailleur and the frame. Different cassettes (red, dura ace, ultra, 105), all my wheels,...

It did not work, on some wheels better then others but not as normal. Reinstalled the force derailleur and everything runs smooth...

I guess i'll keep the red derailleur as a spare for my cross or winter bike...


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 17 posts ]  Go to page Previous 1 2

   Similar Topics   Author   Replies   Views   Last post 
There are no new unread posts for this topic. SRAM eTap rear derailleur problem

[ Go to page: 1 2 ]

in Road

Sacke

17

2160

Thu Mar 03, 2016 7:32 pm

Sacke View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Attachment(s) Shimano 9070 front derailleur problem - support bolt

in Road

micky

5

407

Thu Jan 07, 2016 6:04 pm

micky View the latest post

There are no new unread posts for this topic. p2 problem

in Road

goldielox

0

210

Sun Oct 04, 2015 1:31 am

goldielox View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Red 22 problem?

in Road

logy

10

1017

Sat Jul 25, 2015 8:16 pm

logy View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Campagnolo EPS shifting problem

in Road

Martin.F

3

494

Sun Sep 06, 2015 7:51 pm

XCProMD View the latest post


All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: addictR1, Bing [Bot], Bluechip, nemeseri, shotgun, Voye, Yahoo [Bot] and 28 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited