Weight Weenies
* FAQ    * Search    * Trending Topics
* Login   * Register
HOME Listings Blog NEW Galleries NEW FAQ Contact About Impressum
It is currently Mon Sep 26, 2016 4:46 am
Recently the board software has been updated and there are some known bugs/failures:
- Avatars are currently not being displayed ✔ FIXED
- Tapatalk connection is currently broken ✔ FIXED
- Avatars cannot be uploaded ✔ FIXED

Please note that we will soon do some changes in WW board template design in case to get a fully mobile/desktop responsiveness board!
If you find more errors please post it here: http://weightweenies.starbike.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=139062


All times are UTC+01:00





Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Oct 18, 2012 10:42 pm 
Offline

Joined: Sun Sep 27, 2009 4:28 pm
Posts: 220
Has anyone heard of this? I purchased my 3rd SRM and I currently use all of them on a garmin 800. The newest SRM I purchased seems to record accurate immediate and avg power data, but gives me crazy data like a max power of 2508 for my last ride when I know that I didnt go over 900 watts. I also saw that it recorded the avg cadence as 82 rpm but max cadence as 7rpm. What gives? I tried calling SRM but was on hold for 20 mins before I hung up.


Top
   
Posted: Thu Oct 18, 2012 10:42 pm 


Top
   
 
PostPosted: Fri Oct 19, 2012 11:24 am 
Offline

Joined: Sun Nov 13, 2011 6:00 am
Posts: 446
sounds like water damage, mine did the same. There was a crack in the body. Hope you get warranty or have deep pocket as it will not likely require new internals and expensive is an under statement.

_________________
Instagram
Instagram - Work
Alluminati - CAAD10


Top
   
PostPosted: Sat Oct 20, 2012 7:23 am 
Offline

Joined: Sun Mar 27, 2011 8:16 pm
Posts: 443
What happens when you try a different head unit?


Top
   
PostPosted: Sat Oct 20, 2012 12:29 pm 
Offline

Joined: Sun Sep 27, 2009 4:28 pm
Posts: 220
I have not tried a different head unit. Perhaps that Will be next. I could swear I don't have this problem with my other power meters using the same head unit. I am going on a ride in a bit. Will know soon.


Top
   
PostPosted: Sat Oct 20, 2012 4:49 pm 
Offline

Joined: Sun Mar 27, 2011 8:16 pm
Posts: 443
My other question would be are these crazy figures showing on the head unit, or in Training Peaks/WKO/whatever analytical program you use?


Top
   
PostPosted: Sat Oct 20, 2012 7:47 pm 
Offline

Joined: Sun Sep 27, 2009 4:28 pm
Posts: 220
No problem today on other bike. Next step is to see if the error is only in garmin connect


Top
   
Posted: Sat Oct 20, 2012 7:47 pm 


Top
   
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 

   Similar Topics   Author   Replies   Views   Last post 
There are no new unread posts for this topic. Superstar Stems - crazy weight/price?!

in Road

Devon

14

1724

Tue Oct 27, 2015 1:04 pm

rpenmanparker View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Look keo power yes or no?

in Road

buc

3

687

Sun Nov 08, 2015 8:15 pm

ChristianB View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Need some power meter advice

in Road

jeroenDG

10

595

Fri Aug 12, 2016 4:37 pm

Briscoelab View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Shimano 105 Power Meter

in Road

lwrncc

4

800

Fri Jul 01, 2016 7:31 pm

2lo8 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Power meter crazies, what do you say?

in Road

wheelsONfire

5

1002

Mon Mar 28, 2016 11:57 am

wheelsONfire View the latest post


All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: bJay, duende, Google [Bot], Google Adsense [Bot], LeonardoDaTris, mnmasotto, MSNbot Media and 32 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited