Weight Weenies
* FAQ    * Search    * Trending Topics
* Login   * Register
HOME Listings Blog NEW Galleries NEW FAQ Contact About
It is currently Sat Jul 30, 2016 12:12 pm
Recently the board software has been updated and there are some known bugs/failures:
- Avatars are currently not being displayed ✔ FIXED
- Tapatalk connection is currently broken ✔ FIXED
- Avatars cannot be uploaded ✔ FIXED

Please note that we will soon do some changes in WW board template design in case to get a fully mobile/desktop responsiveness board!
If you find more errors please post it here: http://weightweenies.starbike.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=139062


All times are UTC+01:00





Post new topic  Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page Previous 1 2
Author Message
PostPosted: Thu Apr 19, 2012 4:03 pm 
Offline

Joined: Tue Jun 30, 2009 7:40 pm
Posts: 316
Location: CA
Now there is some good info. I was indeed using a brand new KMC X10SL chain. I would use the Sram chain, but I'm running Praxis chainrings and they recommend against using a Sram chain. So my casette wants a Sram chain and my chainrings want a KMC chain. Oi!

Given that the 2011 RD runs fine with the KMC chain, what would cause this on the new RD? Is it the new pulleys?


Top
   
PostPosted: Thu Apr 19, 2012 7:16 pm 
Offline

Joined: Tue Nov 11, 2003 9:47 pm
Posts: 2194
Location: Santa Cruz, California, USA
I recently installed 2012 Red on my bike. Using a slightly used KMC X10SL chain, the rear indexes correctly. I don't think its the chain.


Top
   
PostPosted: Fri Apr 20, 2012 3:02 am 
Offline

Joined: Sun Sep 28, 2008 2:23 am
Posts: 657
Location: so. cal.
billspreston wrote:
Now there is some good info. I was indeed using a brand new KMC X10SL chain. I would use the Sram chain, but I'm running Praxis chainrings and they recommend against using a Sram chain. So my casette wants a Sram chain and my chainrings want a KMC chain. Oi!

Given that the 2011 RD runs fine with the KMC chain, what would cause this on the new RD? Is it the new pulleys?

i wonder what is the reason for parxis recomending against sram chains. i has a similar problem with my 2010 red rd with a yaban chain, but swapped to a dura ace 7900 and things became butter smooth.


Top
   
PostPosted: Fri Apr 20, 2012 8:26 am 
Offline

Joined: Tue May 04, 2004 1:23 pm
Posts: 729
Location: uk
my red set up was awful with a YBN chain ...its 2011 but with KMC its spot on

_________________
tcr's rule !

stefanpearce@rocketmail.com


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page Previous 1 2

   Similar Topics   Author   Replies   Views   Last post 
There are no new unread posts for this topic. Campagnolo Rear Derailleur Issue

[ Go to page: 1 2 3 4 ]

in Road

Calnago

47

2877

Fri Jul 22, 2016 7:49 pm

Calnago View the latest post

There are no new unread posts for this topic. 2016 Venge Vias Rear Derailleur Hangar Issue

[ Go to page: 1 2 ]

in Road

yzrider165

18

1119

Tue Mar 01, 2016 1:21 pm

nathanong87 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Sram CX1 shifters and X01 rear derailleur

in Road

bikemaniack

7

220

Fri Jul 29, 2016 6:38 am

kman View the latest post

There are no new unread posts for this topic. SRAM eTap rear derailleur problem

[ Go to page: 1 2 ]

in Road

Sacke

17

2344

Thu Mar 03, 2016 7:32 pm

Sacke View the latest post

There are no new unread posts for this topic. SRAM Red 10 speed rear derailleur breaking, any experiences?

[ Go to page: 1 2 ]

in Road

josephtroppo

16

1512

Tue Dec 01, 2015 12:48 pm

josephtroppo View the latest post


All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], ChristianB, huddini, MSNbot Media, Yahoo [Bot] and 29 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited