Weight Weenies
* FAQ    * Search    * Trending Topics
* Login   * Register
HOME Listings Blog NEW Galleries NEW FAQ Contact About Impressum
It is currently Sat Dec 10, 2016 4:22 pm
Recently the board software has been updated and there are some known bugs/failures:
- Avatars are currently not being displayed ✔ FIXED
- Tapatalk connection is currently broken ✔ FIXED
- Avatars cannot be uploaded ✔ FIXED

Please note that we will soon do some changes in WW board template design in case to get a fully mobile/desktop responsiveness board!
If you find more errors please post it here: http://weightweenies.starbike.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=139062


All times are UTC+01:00





Post new topic  Reply to topic  [ 189 posts ]  Go to page Previous 19 10 11 12 13
Author Message
PostPosted: Wed Jul 03, 2013 8:38 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Sep 15, 2006 6:02 am
Posts: 3239
Location: On the bike
drmutley wrote:


I used live tracking on a 1:20hr ride and it used 50% of the 510 battery... HR and power meter also in use...connected via BT to an iPhone 5. Used 10% of the iPhone battery...



That battery usage isn't normal imo. My 1:30 ride uses 10-12% with live tracking + ANT + BT.

_________________
"Marginal gains are the only gains when all that's left to gain is in the margins."


Top
   
Posted: Wed Jul 03, 2013 8:38 pm 


Top
   
 
PostPosted: Wed Jul 03, 2013 8:46 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Nov 07, 2010 9:14 pm
Posts: 3741
Hmm... I've not even seen the new 810 yet as I've been satisfied with my 800. However, the Power ON button on my 800 is not working properly and I'm about to send it in to have fixed. Wondering, if they give me the option to "upgrade" to the 810, versus have the 800 fixed (out of warranty), if it's worth it. Seems like there's still quite a few issues with the 810. Don't care about live recording as friends would be able to track just how long my breaks really are :).

_________________
Colnago C60 - PR99
C59 Five Years Later
My Special Colnago EPQ
Trek Emonda SL Campagnolo SR


Top
   
PostPosted: Mon Aug 12, 2013 10:33 pm 
Offline

Joined: Fri Jun 14, 2013 10:26 pm
Posts: 258
Location: LA
I keep reading about power reading issues with the 510 and the 810. Does anyone have experience with these issues and do you know if they have been fixed?

_________________
2014 Cannondale CAAD10 | 2013 Scott Foil | 2008 Cannondale CAAD9 CX | 2013 Cannondale Evo | 2012 Look 586 UD


Top
   
PostPosted: Mon Aug 12, 2013 11:04 pm 
Offline

Joined: Fri Dec 12, 2008 5:19 am
Posts: 788
Location: Brisbane, Oz
Not experiencing any issue on 810 and Quarq


Top
   
PostPosted: Tue Aug 13, 2013 12:31 am 
Offline

Joined: Sat Dec 18, 2010 11:54 am
Posts: 60
Location: Brisbane, AU
rheosibal wrote:
I keep reading about power reading issues with the 510 and the 810. Does anyone have experience with these issues and do you know if they have been fixed?


This was happening when the 510 & 810 were first released but the issues have since been resolved with the subsequent firmware updates.


Top
   
PostPosted: Thu Aug 15, 2013 5:39 pm 
Offline

Joined: Thu Jan 21, 2010 4:18 pm
Posts: 90
Location: phoenix, az
Is anyone experiencing any issues with the latest iOS app update from a few weeks ago? Ever since I updated the app, it sometimes wont stay connected to the computer, sometimes when I open the app all of my recent rides are there, but when I pull down to update the activity list they all go away, sometimes when I click on the activity the app crashes and closes, and even when it works "fine" and uploads my most recent ride to the app, it wont upload the ride to actual garmin connect, and this latest version of the app doesn't really allow you to force it to upload either.

I've tried restarting the phone, closing the app, etc., at this point I'm thinking I need to revert to the previous update somehow. Any suggestions?

Edit: this is with the 510, that is also running the latest software.


Top
   
PostPosted: Fri Aug 16, 2013 2:36 pm 
Offline

Joined: Tue Sep 11, 2012 6:07 pm
Posts: 1082
Location: The Lone Star State
the new ios app is a bit buggy. Mine keeps redownloading all the rides on my garmin connect profile, which is obnoxious, because it slows down the upload of my new ride. However, if i shut down all the apps on my iphone and restart it and the Garmin, they connect and everything returns to normal.

_________________
I own a lot of Treks


Top
   
PostPosted: Sat Oct 05, 2013 2:08 pm 
Offline

Joined: Wed Dec 29, 2010 10:22 pm
Posts: 491
Location: Bristol uk
Got caught in a rain storm last week and now when I go to upload my 510 it says malfunction device not recognised and so cant up load nothing :twisted:
I have tried lots of things but still the same,now going to have to call garmin and ask them whats wrong,its only 6 months old.
any info would be welcome :beerchug:

_________________
COLNAGO C60 SUPER RECORD EPS
ENIGMA EVADE DURA ACE 9000
VOLVO FH 12 480 BHP


Top
   
PostPosted: Fri Nov 08, 2013 6:38 am 
Offline

Joined: Wed Dec 29, 2010 10:22 pm
Posts: 491
Location: Bristol uk
All sorted now the connection was damp,i thought it was water proof :(

_________________
COLNAGO C60 SUPER RECORD EPS
ENIGMA EVADE DURA ACE 9000
VOLVO FH 12 480 BHP


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 189 posts ]  Go to page Previous 19 10 11 12 13

   Similar Topics   Author   Replies   Views   Last post 
There are no new unread posts for this topic. Anyone using the Garmin Edge 25?

in Cycle Chat

burglarboycie

11

873

Fri Mar 11, 2016 11:16 pm

Devon View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Garmin Edge 500

in Road

Andrewjn

5

740

Fri Oct 28, 2016 2:24 pm

3Pio View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Garmin Edge Mount

in Cycle Chat

addictR1

4

483

Mon Jun 27, 2016 2:09 pm

WheresWaldo View the latest post

There are no new unread posts for this topic. where to buy garmin edge 520 lcd online?

in Road

addict

11

715

Thu Aug 11, 2016 9:27 am

addict View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Garmin Edge 820 Discussion Thread

[ Go to page: 1 2 3 4 5 6 ]

in Cycle Chat

EvilEuro

88

8498

Tue Oct 18, 2016 10:57 am

petal666 View the latest post


All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: Flasher, Google [Bot] and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited